Helyi tévé

Trianoni megemlékezés – 2017.

Az 1920. június 4-i trianoni békediktátum évfordulójáról évente megemlékeznek a városban, a Városi Uszoda előtti téren. Ekkor hagyományszerűen, a Simándy József Általános Iskola fúvószenekarának előadásában elhangzik a Himnusz, majd a polgármester megemlékező beszéde, a koszorúzást követően pedig a Szózat.

Idén június 6-án volt a megemlékezés Kistarcsán, amelyről a Régióplusz TV felvételét itt megnézhetik.

 

XXII. Kistarcsai Napok - 2017

2017. május 20. és 21. között ismételten, immár 22. alkalommal került megrendezésre a Kistarcsai Napok, mely ebben az évben is programok sokaságával várta a látogatókat: gyerekműsorokkal, sporttal, kulturális rendezvényekkel, helyi fellépőkkel, szórakoztató könnyűzenei koncertekkel, egészségügyi szűrővizsgálatokkal és sok más érdekes, izgalmas lehetőséggel.

VI. Kistarcsai Böllérfesztivál (2017)

Idén, 2017. február 4.-én már 6. alkalommal rendeztük meg a Kistarcsai Böllérfesztivált. A mostani eseményen 19 csapat indult, a tavalyihoz képest még több határon túli résztvevő volt; és a kellemes időnek köszönhetően rendkívül sok látogató volt kíváncsi erre a télűző, gasztronómiai rendezvényre.

Műjégpálya Kistarcsán a Csigaháznál

Műjégpálya nyílt Kistarcsán a Csigaháznál

2016. december 2.-án Ifj. Juhász István​ alpolgármester ünnepélyes keretek között megnyitotta a Kistarcsai Jégpályát. Elsőként a Simándy József Általános Iskola és Alapfokú Művészetoktatási Intézmény diákjai próbálhatták ki a speciális technológiával készült Summerice - 4 évszakos koripályát.

Régió Plusz Televízió

XXI. Kistarcsai Napok (2016)

2016. május 20. és 21. között immáron 21. alkalommal szerveztük meg a Kistarcsai Napokat, mely ebben az évben is sokszínű program-kavalkáddal várta a látogatókat: gyerekműsorokkal, sporttal, kulturális rendezvényekkel, helyi fellépőkkel, szórakoztató könnyűzenei koncertekkel és számos más érdekes, izgalmas lehetőséggel.

Oldalak