Hírek

2017. június 21. 13:56

Most az Oázis Üzletház előtti járdaszakasz újul meg

A Rákóczi utca és az Eperjesi út járda felújítása után új helyszínre költöztek a kivitelezők: a város központjába. A lassan elkészülő Deák Ferenc utcai gyalogátkelőtől a Coop Áruház telkéig tartó szakaszon az Oázis Üzletház előtti járdát már elbontották, s helyére térkővel burkolt járdaszakasz kerül.

2017. június 26. 09:31

A nem azonosított SIM-kártyák előfizetése július 1-jétől megszűnik.

A mobilszolgáltatók telefonon és az ügyfélszolgálataikon, valamint postahivatalokban is lehetővé teszik az ügyfeleknek az adategyeztetést, online egyeztetés esetén pedig kedvezményeket is biztosítanak.
Adategyeztetés híján pedig kötelező lekapcsolni a feltöltős SIM-kártyákat.

2017. június 9. 11:13

Megkezdődött a zebra építése a Deák Ferenc utca sarkánál. Először a lámpatestet tartó oszlopot helyezték el (külön meg kell világítani a gyalogos átkelőket), majd a kiemelt szegélykövek betonozása következik, és burkolással folytatódik a beruházás. A végén pedig felfestésre és kitáblázásra kerül a sokak által várt zebra.

2017. június 22. 14:59

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzései alapján az elkövetkező napokban tartós hőség várható, ezért az EMMI Klímaváltozás és Környezeti Egészséghatás Elemző Osztály szakmai ajánlásait figyelembe véve Dr. Szentes Tamás országos tisztifőorvosi feladatokért felelős helyettes államtitkár 2017. június 22. (csütörtök) 00:00 órától június 26. (hétfő) 24:00 óráig másodfokú hőségriasztást ad ki.

2017. június 8. 14:22

A Gesztenyés Óvoda mögötti önkormányzati területen, a kijelölt kistarcsai bölcsőde helyén jelenleg egy nyílt csapadékvíz gyűjtő medence található, amelynek kikötéséhez, tereprendezéshez a terület kiváltása szükséges. Ez még nem jelenti a bölcsőde megépítését, de szükséges előkészület. A bölcsőde megépítésére írt pályázat eredményeiről a nyilvánosságot tájékztatni fogjuk.

2017. június 13. 15:41

A Stop Shop építésével egyidejűleg elkezdődött a településrendezési szerződésben vállalt feladatok megvalósítása. Az önkormányzat még a CBA-val kötötte meg a szerződést, amit a földhivatalban kötelezettségként be is jegyeztettek. A CBÁ-tól a Buono Mercato Ingatlanberuházó Kft. vette meg az ingatlant és a projektet (terveket), így őrá szállt át a szerződés teljesítése. Az általa választott kivitelező kezdte meg most a munkát az Eperjesi úton.

2017. június 21. 14:24

Kistarcsai Gesztenyés Óvoda pályázatot hirdet 4 fő óvodapedagógus munkakör betöltésére.

Pályázati feltételek: óvodapedagógus főiskolai végzettség

Munkakör betöltésének időpontja: 2017.szeptember 1.
A pályázat benyújtásának határideje: 2017.július 14.
A pályázat elbírálásának határideje: 2017.július 31.

Pályázat benyújtásának módja: elektronikus úton Ratimovszky Tiborné óvodavezető részére, ratimagdi@apmail.hu címen keresztül.

2017. június 12. 14:57

Ezúton értesítjük Önöket arról, hogy a Vízmű telepen az ELMŰ Hálózat Kft. hálózatunkon felújítási, karbantartási munkát végez. A munkavégzés időtartama alatt a villamosenergia szolgáltatás szünetelni fog.
Ezért, 2017. június 15-én 8:00 – 10:00 óráig és 13:00-15:00-ig vízhiány, illetve nyomáscsökkenés várható Kistarcsa és Kerepes egyes körzeteiben.

2017. június 19. 10:07

Nemzeti Adó- és Vámhivatal
Júliustól lép hatályba az új jövedéki törvény

Tavaly fogadta el az Országgyűlés az új jövedéki törvényt, amely számos változást hoz a jövedéki szabályozásban, és amelyet július 1-jétől kell alkalmazni.

2017. május 24. 14:09

A KÖFE Kft. már elkészítette a kerítés egy részét, a Miraber Bt. pedig elvégezte a földmunkák nagy részét, illetve kialakította a térkő járdát és játszó felületet. A KÖFE Kft. még elkészíti a kiskaput, illetve ha az időjárás engedi, akkor befejezi a kerítés építését. Ezután fog következni a játékok vissza/újratelepítése, pályázati forrásból új játékok beszerzése, amire a Dömötör Alapítvány pénzt is nyert az önkormányzattól.

Oldalak