Zöldhulladék gyűjtés - zsákok beszerzési helyének listája

Nyomtatóbarát változatLevélben küldésPDF változat

TISZTELT LAKOSOK! INDUL A ZÖLDHULLADÉK GYŰJTÉS!

Kistarcsán 2017. május 01-től a Zöld Híd B.I.G.G. Nonprofit Kft. vette át a hulladékok elszállítását, kezelését. Az új közszolgáltató kérésére pár fontos információit szeretnénk megosztani Önnel a ZÖLDHULLADÉK GYŰJTÉSRŐL.

A zöldhulladékok szelektív begyűjtése 2017. május 23-án kezdődik. A megszokott szelektíves gyűjtési napok és a begyűjtési körzetek nem változnak (keddenként: a HÉV vonalától északra elhelyezkedő utcák, csütörtökönként: a HÉV vonalától délre elhelyezkedő utcák). VÁLTOZÁS, hogy elindul a zöldhulladékok szelektív gyűjtése, amelyeket május 23-tól kezdve KÉTHETENTE, KEDDI (HÉV-TŐL ÉSZAKRA) ÉS CSÜTÖRTÖKI (HÉV-TŐL DÉLRE) NAPOKON gyűjtik be. A gyűjtési napok tehát: május 23. és 25. majd június 06. és 08. aztán június 20. és 22. és így tovább. A gyűjtési naptárban tudják nyomon követni a napokat.

FIGYELEM! Zöldhulladéknak minősül a zöldfelületeken, kertekben képződő biológiailag lebomló hulladék pl.: falevél, elpusztult növényi maradványok, gyomok, gallyak, nyesedékek, fűkaszálék. A zöldhulladék gyűjtése, a Zöld Híd által rendszeresített, egyedileg jelölt, biológiailag lebomló, legalább 110 liter űrtartalmú zöldhulladék gyűjtő zsák alkalmazásával vagy kötegeléssel történik. A kötegelés azt jelenti, hogy az ingatlanhasználó a zöldhulladékot nem ömlesztve, hanem legalább egy ponton összekötve helyezi ki. Az összekötegelt gallyak, ágak átmérője maximum 6 cm, hossza maximum 150 cm, térfogata maximum 1 köbméter lehet.

Kérjük, ügyeljen rá, hogy a 110 literes zsákba csak és kizárólag zöldhulladék kerüljön!

Minden esetben reggel 6 óráig helyezze ki zöldhulladékait az ingatlanja elé!

Kérjük, fokozottan figyeljen a háztartásától történő hulladékelszállítás rendjére!

A Zöld Híd B.I.G.G. ügyfélszolgálatának elérhetőségei:
email: ugyfelszolgalat@zoldhid.hu
telefon +36 40 201 026
posta: 2101 Gödöllő, Pf.:75
Személyesen: Gödöllő, Dózsa György út 69. VÜSZI Irodaház, hétfő: 7-19, csütörtök: 8-16

Kistarcsa Város Önkormányzata