Hírek

Elérhetőségek

Felhívások, tájékoztatók

Hirdetmény - Pest Megyei Kormányhivatal Érdi Járási Hivatala

Az ÉLTEX Kereskedelmi és Fuvarozó Kft. által a Kistarcsa, Külső Raktár krt. 11. sz. (hrsz.: 5401) alatti ingatlanon végzett hulladékgazdálkodási tevékenység bővítésére vonatkozó előzetes vizsgálati eljárás

Hirdetmény - Nemzeti Agrárgazdasági Kamara - állásfoglalás

Állásfoglalás helyi földbizottsági feladatkörben - Magyar Agrár-, Élelmiszergazdasági és Vidékfejlesztési Kamara Megyei Elnöksége - Kistarcsa külterület 0230/24, 25, 27, 35, 36, 37, 38, 39, 40 hrsz-ú.

Hirdetmény - Schadl-Baranyai és Társa Végrehajtó Iroda

Hirdetmény - Pest Megyei Kormányhivatal Gödöllői Járási Hivatal

Hirdetmény - Fülöp Szabolcs Végrehajtói Iroda - Ingatlanárverési hirdetmény

Pályázati felhívás - Kistarcsa, Deák Ferenc utca 2. szám alatti Oázis üzletházban található 1393/6/A/14 hrsz-ú, 19,52 m2 területű üzlet rendeltetésmódú ingatlan

Hirdetmény - Pest Megye 13-572650-301 kódszámú Vadászterület Tulajdonosi Közössége

Tulajdonosi gyűlés meghívó

Adócsoport nyomtatványai

Az Adócsoport nyomtatványait (Adatlapok, Meghatalmazások, Kérelmek, Bevallások) a következő linken érhetik el:

https://kistarcsa.asp.lgov.hu/adocsoport-nyomtatvanyai

Tájékoztató az elektronikus ügyintézésről

Felhívjuk a lakosság és gazdálkodó szervezetek figyelmét, hogy 2018. január 1-jétől bevezetésre került az elektronikus ügyintézés a Magyar Államkincstár által működtetett Önkormányzati Hivatali Portál keretében. A lakosság számára továbbra is csak válaszható az elektronikus ügyintézés, mert papír alapon, postai feladással vagy személyesen továbbra is kezdeményezhetik ügyeik elintézését. A gazdálkodó szervezetek számára jogszabály írja elő, hogy kizárólag elektronikusan (Cégkapun keresztül) intézhetik hivatalos ügyeiket.

Felhívjuk figyelmüket, hogy 2018. február 1-től az azonosítás törvényi kötelezettsége miatt az elektronikus ügyintézés csak Ügyfélkapun, vagy Cégkapun keresztül történhet, ezért az e-mailen érkezett ügykezdeményezéseket az Önkormányzat/Hivatal vissza fogja utasítani.

Hirdetmény - Pest Megye 13-572650-301 kódszámú Vadászterület Tulajdonosi Közössége