Hírek

Elérhetőségek

Forgalomkorlátozás lesz a Város Napja - Görhönyfesztivál miatt

Forgalomkorlátozás lesz a Város Napja - Görhönyfesztivál miatt

 

Város Napja - Görhönyfesztivál a Csigaház melletti területen kerül megrendezésre. Az előkészületi munkálatok és a fesztivál ideje alatt forgalomkorlátozásra, útlezárásokra, illetve a közvilágításban rövid üzemszünetre számíthatnak. Az orvosi ügyeletre gépjárművel érkező betegek természetesen ez idő alatt is zökkenőmentesen megközelíthetik az épületet - biztonsági szakembereink segítségével, a Batthyány utca posta felőli végéről. Az ezzel járó kellemetlenségekért szíves megértésüket kérjük.

 

A Csigaház környékén 2019. szeptember 13-án, 14-én és 15-én tilos a parkolás a Szent Imre köz, a Thököly út és a Batthyány utca táblával jelzett szakaszain.

 

A mellékelt térkép jelzi a lezárásokat, illetve a lehetséges egyéb útvonalakat.

 

Görhöny

 Kistarcsa Város Önkormányzata 2019. szeptember 14.  (szombat) napján a Kistarcsán a Csigaháznál és környékén rendezi meg a  XIV.Város napját és Görhöny fesztivált, melynek ideje alatt a helyi tömegközlekedés buszjáratai ezen a napon módosított útvonalon közlekednek.

 

Ezen a napon a végállomás a Rákóczi krt.- Óvoda utca megállóhely lesz. A járatok innen indulnak, illetve a Széchenyi utca – Deák Ferenc utca – Zrínyi utca – Rákóczi krt. utcákat érintve érkeznének az (ideiglenes) végállomásra a mellékelt térkép szerint.

 

Térkép