Hírek

Elérhetőségek

Kistarcsai Gesztenyés Óvoda

Óvodavezető: Ratimovszky Tiborné
Honlap: www.kistarcsaovi.hu

Cím: 2143 Kistarcsa, Eperjesi út 1.
Telefon és Fax: 06-28-470-745
E-mail:gesztenyes@kistarcsa.hu                                                                                                                                                                                                                                               Igazgató helyettes: Kisné Szabó Márta, Lovas Attiláné

Kistarcsai Gesztenyés Óvoda Tölgyfa Óvodája
Cím: 2143 Kistarcsa, Széchenyi út 61.
Telefon és Fax: 06-28-470-246
E-mail:tolgyfaovoda@kistarcsa.hu
Tagóvodavezető: Szász Istvánné

Beíratkozás a Kistarcsai Gesztenyés Óvodába a 2018/2019. nevelési évre
Felhívás megtekintése itt

 

A Magyarország helyi önkormányzatairól szóló 2011. évi CLXXXIX. törvény 13. § (1) bekezdés 6. pontja értelmében az óvodai ellátás biztosításáról a települési önkormányzatnak kell gondoskodnia.

Kistarcsán a Kistarcsai Gesztenyés Óvoda (2143 Kistarcsa, Eperjesi út 1.) és tagintézménye a Kistarcsai Gesztenyés Óvoda Tölgyfa Óvodája (2143 Kistarcsa, Széchenyi u. 61.) látja el az óvodás korú gyermekek ellátását integrált formában. OM azonosítója: 032852. Felvételi körzete Kistarcsa város területe.

A Kistarcsai Gesztenyés Óvoda 15 csoportban 447 gyermek, a Gesztenyés Óvoda Tölgyfa Óvodája 6 csoportban 160 gyermek ellátásáról tud gondoskodni, a csoportok vegyes életkorú csoportként működnek.

Kistarcsa Város Önkormányzata az elmúlt években a Pénzügyminisztérium támogatásával megvalósult projektek:

  • a Gesztenyés Óvoda 1. és 4. csoportszobához tartozó vizesblokk felújítása, PVC oldalfal burkolat készítés és felnőtt öltöző vizesblokk felújítása. A Tölgyfa óvodában szülői, vendég WC felújítása, Vizesblokk I. és Vizesblokk II. felújítása és az 5. csoportszoba, fejlesztőszoba, iroda, felnőtt öltözőpadlójának komplett felújítása. A projektben már korábban megvalósult a Gesztenyés Óvoda víz és hőszigetelése.
     
  • a Kistarcsai Gesztenyés Óvoda kazánházának komplett felújítása, a 9-10. csoportszobához tartozó vizesblokk, valamint az emeleti lapostető teljes hő- és vízszigetelése. 
    Az óvoda udvara új játszóudvar résszel való bővítése, továbbá füvesítés és kerítésépítés mellett ivókutak, játszóalagút, játszótéri eszközök, ütéscsillapítók telepítése és óvodai eszközök, játékok beszerzése.

Az intézmény nevelőtestületének szakmai felkészültsége magas színvonalú, gyermekszerető, elfogadó, türelmes, empátiás képességgel rendelkező, a gyermekek mindenekfelett álló érdekeit szem előtt tartó pedagógusokból áll.

Az óvoda tárgyi felszereltsége jó. Mindkét épületben egy-egy mozgásfejlesztő eszközökkel felszerelt tornaterem segíti az óvónők munkáját a testi képességek fejlesztésében.

A játszóudvarok felszerelése korszerű, az EU szabványnak megfelelő mászókákkal, fedett homokozókkal, csúszdákkal és különféle mozgásfejlesztést segítő játékokkal van felszerelve.

Kistarcsa Város Önkormányzata

 

Csatolmány(ok):