Hírek

Elérhetőségek

Kultúra

Meghívó

Mindenki Karácsonya

December első péntekén kerül megrendezésre Kistarcsa Város Önkormányzatának jóvoltából és a helyi vállalkozók támogatásával a város legnagyobb karácsonyi egynapos programsorozata

Tovább »
Meghívó

1956-os Forradalom és Szabadságharc évfordulója

Az 1956-os

Tovább »
Meghívó

Trianoni megemlékezés

1920.

Tovább »

1848. március 15-i megemlékezés a forradalom és szabadságharc évfordulóján

Az 1848-49-

Tovább »
1848-as forradalom és szabadságharc

1848-as forradalom és szabadságharc - megemlékezés

Kistarcsa Város Önkormányzata minden évben megemlékezést tart az 1848-as forradalom és az abból kibontakozó szabadságharc évfordulójának alkalmából. Az ünnepi program keretében sor kerül a Civil-ház falán elhelyezett emléktáblánál.

Tovább »
Trianoni megemlékezés

Trianoni megemlékezés

Az 1920. június 4-i trianoni békediktátum évfordulójáról évente megemlékeznek a városban, a Városi Uszoda előtti téren. Ekkor hagyományszerűen, a Simándy József Általános Iskola fúvószenekarának előadásában elhangzik a Himnusz, majd a polgármester megemlékező beszéde, a koszorúzást követően pedig a Szózat.

Tovább »

Kistarcsai VMSK Városi Művelődési, Sportközpont és Könyvtár Nonprofit Kft.

Kistarcsa város művelődés- és sportcélú objektumai együtt képviselik azt a törekvést, amellyel a kistarcsai városvezetés támogatni kívánja polgárai szabadidejének értékes eltöltését.
Tovább »

Városi könyvtár

Cím: 2143 Kistarcsa, Szabadság út 48. (Polgármesteri Hivatal földszint)

Nyitvatartás:

Hétfő: 12-18
Kedd: 10-14
Szerda: 10-16
Csütörtök: 12-18
Péntek: 10-14

Telefonszám: 06-28-507-146

Tovább »

Városi Sportközpont

A 2017. május 31-én átadott Városi Sportközpont teljes felszereltséggel várja a sportolni vágyókat. Kistarcsa "C" típusú tornaterme a XIX.

Tovább »

Civil-ház

Civil- ház

Kistarcsa város nagy hangsúlyt fektet a civil szervezetek támogatására, amelynek legszebb példája a számukra kialakított Civil-ház. Az épületben irodákat és egy nagytermet biztosít számukra a Kistarcsai VMSK Városi Művelődési, Sportközpont és Könyvtár Nonprofit Kft., mely intézmény egyben ezek felügyeletét és működését is ellátja. Itt tekintheti meg az érdeklődő a településen élő szlovák lakosság kultúráját bemutató szlovák néprajzi gyűjteményt. Sok más mellett a közkedvelt és méltán híres Pannónia Néptánccsoport táncpróbáinak egy része is itt zajlik. Tovább »