Hírek

Elérhetőségek

óvoda

Gesztenyés Óvoda

Elkészült a Belügyminisztérium támogatásával az óvodák fejlesztése

A projekt keretében megvalósult a Gesztenyés Óvoda 1. és 4. csoportszobához tartozó vizesblokk felújítása, PVC oldalfal burkolat készítése és felnőtt öltöző vizesblokkjának felújítása. A Tölgyfa Óvodában szülői, vendég WC felújítása, Vizesblokk I. és Vizesblokk II. felújítása és az 5. csoportszoba, fejlesztőszoba, iroda, felnőtt öltözőpadlójának komplett felújítása valósult meg.

Tovább »
Óvodai beiratkozás

Óvodai beiratkozás 2019. május 6-9. között

A Kistarcsai Gesztenyés Óvodába a 2019/2020. nevelési évre az Óvodai beiratkozás 2019. május 6-9. között, 8.00-17.00 óráig lesz a Kistarcsai Gesztenyés Óvodában (2143 Kistarcsa, Eperjesi út 1.)
A beiratkozáshoz szükséges:
- a gyermek születési anyakönyvi kivonata,
- oltási könyve,
- a szülő (gondviselő) személyazonosító igazolványa, valamint lakcímet igazoló hatósági igazolványa,
- gyermek nevére kiállított személyi azonosító és lakcímet igazoló hatósági igazolvány.

Tovább »
Óvoda parkoló

Bővítették a Gesztenyés Óvoda parkolóját

A csoportszoba bővítés és a szabadtéri játékok telepítése, füvesítés és kerítés építés után megnövekedett az a terület, ahova autóval be lehet állni, de a saras, földes hely nem vonzotta a sofőröket, pénz meg már nem jutott az előző évi költségvetésből a murvázásra. Most viszont elkészült a murva terítése, így 6-8 autóval megint több autó tud parkolni.

Tovább »
Óvoda bővítés

Birtokba vették a gyerekek az óvoda játszóudvarát

A Gesztenyés Óvodában elkészült játszó udvart 2018. október 25-én délelőtt fél 11-kor avatták fel. Ugyan ünnepség, szalagátvágás nem volt – egyszerűen csak kimentek a csoportok a fűre és elkezdték birtokba venni a játékokat. Az örömnek csak az eső szabhatott határt!

Tovább »
Óvoda felújítás

Pénzügyminisztériumi pályázaton is nyertünk óvoda felújításra

A Gesztenyés Óvoda tavaly látványosan megújult (hőszigetelés, nyílászáró csere, és az ebből következő homlokzat színezés), viszont továbbra is maradt még olyan rész, amit javítani lehet. Ilyen például az emeleti lapos tetős rész víz és hőszigetelése (ami sajnos együtt jár a napelemek le és felszerelésével, de ilyet már láttunk Kistarcsán az iskolánál és a hivatalnál); vagy a régi kazánház komplett felújítása, 2 új kondenzációs kazán beépítésével.

Tovább »
Játszóudvar

Új játékok kerülnek a Gesztenyés Óvoda új szárnyához

A tavaly átadott csoportszoba bővítést követően idén az épületrészhez tartozó udvar újul meg. A térkövezés már tavaly elkészült a fontosabb terepmunkákkal. Idén – ugyancsak pályázati forrásból – megvásárlásra kerültek az udvari játékok, amit a kivitelező szakcég – a szükséges homokágyakkal – már telepített.

Tovább »

Óvodai beiratkozás a 2018/2019. nevelési évre

TISZTELT SZÜLŐK!

Tovább »

Étlapok

Tovább »

Kistarcsai Gesztenyés Óvoda

Óvodavezető: Ratimovszky Tiborné

Tovább »

Megtörtént a műszaki átadás az óvodai csoportszoba bővítésnél

A mai napon befejeződött az augusztusban elkezdett műszaki átadás-átvételi eljárás a Gesztenyés Óvoda két csoportszobájának bővítésénél. A termek, wc-k, mosdók és előterek a már meglévő modern épület stílusában kerültek megtervezésre, kialakításra. A bútorok, berendezések is hiánytalanul megvannak, de gyerekek csak akkor mehetnek majd be, ha az építési hatóság kiadta a használatbavételi engedélyt, ami viszont a szakhatóságok (ÁNTSZ, tűzoltók, stb.) véleményétől függ. Az óvoda természetesen tájékoztatni fogja a szülőket, hogy mikor indul a két csoport.

Tovább »