Hírek

Elérhetőségek

hírek

Ifjúság tér

Mi történik az Ifjúság téren?

Egy hónnappal az

Tovább »
Óvoda felújítás

Pénzügyminisztériumi pályázaton is nyertünk óvoda felújításra

A Gesztenyés Óvoda tavaly látványosan megújult (hőszigetelés, nyílászáró csere, és az ebből következő homlokzat színezés), viszont továbbra is maradt még olyan rész, amit javítani lehet. Ilyen például az emeleti lapos tetős rész víz és hőszigetelése (ami sajnos együtt jár a napelemek le és felszerelésével, de ilyet már láttunk Kistarcsán az iskolánál és a hivatalnál); vagy a régi kazánház komplett felújítása, 2 új kondenzációs kazán beépítésével.

Tovább »
Csapadékvíz

Csapadékvíz elvezető csatorna épül a Rozmaring utca környékén

A város 79,5 millió Ft-ot nyert hazai forrásból a Pénzügyminisztérium pályázatán, amit az egyik legneuralgikusabb vízelvezetési szakasz, a Rozmaring utca környékére költ el. A fejlesztés során az előre gyártott profil elemes csapadékvíz csatorna kerül a területre beépítésre.

Tovább »
Játszóudvar

Új játékok kerülnek a Gesztenyés Óvoda új szárnyához

A tavaly átadott csoportszoba bővítést követően idén az épületrészhez tartozó udvar újul meg. A térkövezés már tavaly elkészült a fontosabb terepmunkákkal. Idén – ugyancsak pályázati forrásból – megvásárlásra kerültek az udvari játékok, amit a kivitelező szakcég – a szükséges homokágyakkal – már telepített.

Tovább »
NAV

Évről-évre nő a köztartozásmentes adózók száma - NAV sajtóközlemény

Csak az elmúlt két évben több mint huszonhétezer magánszemély és vállalkozás élt a lehetőséggel, és kérte felvételét a köztartozásmentes adózói adatbázisba (KOMA), köszönhetően a számos előnynek, am

Tovább »
Hivatali szünet

Igazgatási szünet a Polgármesteri Hivatalban

Tájékoztatom Tisztelt Ügyfeleinket, hogy a Kistarcsai Polgármesteri Hivatalban 2018. július 23. napjától 2018. augusztus 3. napjáig igazgatási szünet lesz.

Tovább »
VII. Kistarcsai Kakasfőző Fesztivál

VII. Kakasfőző Fesztivál

VII. Kistarcsai Kakasfőző Fesztivál

Tovább »
Szemétszedés

20 m3 szemetet szedtek össze a határban

A Közterület-felügyelet, a KÖFE Kft.

Tovább »
Tipegő Bölcsőde

Már kilátszik a Bölcsőde a földből

Vagyis korábbi alapozási, alapkészítési munkák abba a szakaszba jutottak, hogy a betonozást követően eljutottak a tégla falazásig. Innentől – a föld színétől elemelkedve – lesz látványos a bölcsi építése. A tervezett intézmény két egységből áll (48 férőhely), melynek összes hasznos alapterülete 944 m2. Beleértendő 2 gondozási egység, főzőkonyha, valamint kiszolgáló helyiségek.

Tovább »
Bíróság

Ítélkezési szünet a bíróságokon

A Budapest Környéki Törvényszéken, valamint minden járásbíróságon – így a Gödöllői Járásbíróságon is 2018. július 16.-tól – 2018. augusztus 19.-ig ítélkezési szünetet tartanak.

Tovább »