Hírek

Elérhetőségek

hírek

Nemzeti Kisebbségvédelmi Kezdeményezés

A Magyar Állandó Értekezlet (MÁÉRT) 2017.

Nemzeti Adó- és Vámhivatal

Kormányablakokban is intézhetőek az adóügyek - NAV közlemény

Nemzeti Adó- és Vámhivatal

Nemzeti Adó- és Vámhivatal

Ideje Ügyfélkaput nyitni! - NAV közlemény

Nemzeti Adó- és Vámhivatal

Befejeződött az idei útépítési program

Ebben az évben a Megyeri Margit utca, a Tulipán köz, a Balczó utca hátsó része (a Fitos Sándor utcától végig), a Boróka utca eleje kapott szilárd burkolatot, szegéllyel, szikkasztókkal; míg a Hunyadi utca elején felújításra került parkoló térkőből, új aszfaltréteg került leterítésre, és a református templom előtt új parkolók kerültek kialakításra. A beruházás 200 millió Ft-os állami támogatásból és 8 millió Ft-os önkormányzati önrészből állt össze. A műszaki átadás-átvételi eljárás 2017. december 11-én hétfőn kezdődik, addig kisebb munkálatok (padka kialakítás, áteresz fektetés, stb.) még fognak folyni. Képeink az utolsó aszfaltozási pillanatokat és szikkasztók kialakítását mutatják.

Tájékoztató ügyfélfogadási rendről

Értesítem a Tisztelt Lakosságot, hogy 2017. december 20-án (szerdán) technikai okok miatt 08.00-11.00 óráig lesz ügyfélfogadás a Kistarcsai Polgármesteri Hivatalban.

Megértésüket megköszönve:

Czukkerné dr. Pintér Erzsébet
Jegyző

Idén is folytatódott a játszóterek fejlesztése

Az elmúlt években megújultak Kistarcsa játszóterei: új játékok és információs táblák kerültek kihelyezésre, ivóvizes kutak, kerítések épültek, s folyamatosak a karbantartó beavatkozások. Ez a folyamat  idén sem állt le: erre az évre a mérleghinták cseréjét ütemezte be az önkormányzat. Így a Csallóköz, Arany János utcai és Eperjesi úti játszótereken valósult meg a csere. A Csallóköz utcában ezen kívül új hintaállvány került telepítésre, és kicserélésre került a hinta alatti gyöngykavics is. De új játék került a Tölgyfa Óvodába is.

Pest Megyei Kormányhivatal Környezeti és Energiahatékonysági Operatív Program KEHOP-5.2.2 „Középületek kiemelt épületenergetikai fejlesztései” tárgyú projekt rendezvénye


2017 | 12 | 06

Mindenki felkészült a télre?

A Kistarcsai KÖFE Közterület-fenntartó Kft. elkészítette Kistarcsa város közterületeinek 2017-2018. évi téli útüzemeltetési tervét. A járművek felkészítése, az olvasztó és érdesítő anyagok beszerzése megtörtént. A KÖFE Kft. széles gépparkkal, kézi eszközökkel, saját személyi állományával, és közcélú foglalkoztatottak bevonásával gondoskodik az önkormányzati tulajdonú utak tisztításáról. Elsőként a helyi buszjárat útvonala, a nagy forgalmú belterületi gyűjtő utak tisztítása történik.

Felhívjuk a tisztelt lakosság figyelmét, hogy a biztonságos téli közlekedéshez elengedhetetlen, hogy az ingatlanuk előtt a lakosok gondoskodjanak a járdák tisztán tartásáról. Ebbe bele tartozik a hó eltakarítása és a járda síkosság-mentesítése is.

Csőtörés bejelentése

Tisztelt Lakosság!

Tájékoztatjuk, hogy a Völgy, Dózsa György, Vereckei, Munkácsy, Kölcsey utcák által határolt területen vízhiány várható és annak környékén nyomáscsökkenés, előre láthatóan 8.00 - 16.00 óra között, Völgy utcában gerincvezeték meghibásodása miatt.

Üdvözlettel,
DPMV Zrt.

Titkos Mentőgyár Kistarcsán

Kevesen tudják, de a magyar utakon látható sárga mentőautók városunkban, Kistarcsán születnek. Naponta egy új mentő látja meg a napvilágot a gyrosos és a grillcsirkés közötti iparterületen, vagy ahogy a tábla hirdeti a főúton: a Mentőgyárban.
Meglátogattuk hát az ország egyetlen mentőgépjármű felépítmény gyártóját, ahol nem csak az Országos Mentőszolgálatnak készítenek mentőautókat, hanem számos külföldi mentőszervezetnek is.