Hírek

Elérhetőségek

hulladékszállítás

Hulladékszállítás

Lemondott Gémesi György hulladék társulási elnöki tisztségéről

Gödöllő polgármestere lemondott a Zöld Híd B.I.G.G Nonprofit Kft.-t tulajdonló Észak-Kelet Pest és Nógrád Megyei Regionális Hulladékgazdálkodási és Környezetvédelmi Önkormányzati Társulás elnöki posztjáról hétfőn.

Tovább »
Katasztrófavédelem

A hulladékszállítás a megszokott időpontokban fog történni - A BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság közérdekű közleménye

A Nógrád és Pest megyei településeken 2018. október 31-től visszavonásig a hulladék elszállítása szükségellátás keretében történik.
A hulladék elszállítását mindkét megye településein a korábbiaknak megfelelően, a lakosság által megszokott időpontokban végezzük.
Az ingatlanhasználók által használható gyűjtőedények nem változnak. Kérjük, hogy azokat a megszokott időpontban, a környezet fokozott védelmére, valamint a hulladék kiszóródásának megakadályozására figyelemmel helyezzék ki a közterületre.

Tovább »

Gyűjtési naptár - Kistarcsa április-június

gyűjtési naptár

 

Tovább »

Tájékoztatás gyűjtési nap változásról - 2017. december és 2018. január

Ezúton tájékoztatjuk, hogy településükön a 2018. január 1. napjára eső hulladékgyűjtés és szállítás helyett idén, 2017. december 30-án valósul meg a gyűjtés és szállítás. A további időpontok változatlanok maradnak.

Továbbá, felhívjuk figyelmüket, hogy Kistarcsa településen a 2018. január 01-től változik a szelektív hulladék gyűjtési rendje.
A szelektív hulladék gyűjtés minden páratlan hét kedd és csütörtök napján történik. Az első szelektív gyűjtési nap 2018. január 2.-a.
Az aktuális gyűjtési napokat a következőkben feltüntetett gyűjtési naptárban tudják figyelemmel követni. Kérjük, hulladékaikat legkésőbb a gyűjtési napon reggel 6:00-ig szíveskedjenek kihelyezni!

További információk:

Tovább »

Hulladékszállítási rend - december

Kistarcsa településen a 2018. január 1. napjára eső hulladékgyűjtés és szállítás helyett idén, 2017. december 30-án valósul meg a gyűjtés és szállítás. A további időpontok változatlanok maradnak.
A gyűjtési naptárakat táblázat formájában a Zöld Híd B. I. G. G. Kft. honlapján is megtalálják. (www.zoldhid.hu)

 

Tovább »

Zöldhulladék gyűjtés - zsákok beszerzési helyének listája

Kistarcsán a zöldhulladékok szelektív begyűjtése 2017. május 23-án kezdődik. A zöldhulladékokat május 23-tól kezdve KÉTHETENTE, KEDDI (HÉV-TŐL ÉSZAKRA) ÉS CSÜTÖRTÖKI (HÉV-TŐL DÉLRE) NAPOKON gyűjtik be. A gyűjtési napok tehát: május 23. és 25. majd június 06. és 08. aztán június 20. és 22. és így tovább. A gyűjtési naptárban tudják nyomon követni a napokat. A cikkben megtalálható a zsákok beszerzési helyének listája is.

Tovább »

Hulladékszállítás - elérhetőek lesznek a zsákok

Tisztelt Lakosok!

A Zöld Híd B.I.G.G. Környezetvédelmi és Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. közleménye szerint a HOLNAPI nap folyamán kerülnek a zsákok a megadott üzletekbe!

Tovább »

Tájékoztatás hulladékszállításról Kistarcsán

Tisztelt Lakos!

Településünkön 2017. május 1-től új közszolgáltató, a Zöld Híd B.I.G.G. Nonprofit Kft. veszi át a hulladékok elszállítását, kezelését. Az új közszolgáltató kérésére pár fontos és hasznos információt szeretnénk megosztani Önnel a hulladékszállításról és a zsákok beszerzési helyéről.

Tovább »
KIVÜ Kft.

Hulladékszállítás rendjének változása Kistarcsán

Új közszolgáltató szállítja a hulladékot május 1-jétől

Ezúton tájékoztatjuk a lakosságot, hogy az illetékes hatóság visszavonta a jelenlegi hulladékgazdálkodási közszolgáltató engedélyét, ezért a KIVÜ Kft. már csak április 30. napjáig végezhet hulladékszállítási tevékenységet. 

Tovább »
KIVÜ logo

KIVÜ Kft. hírek

Megváltozott a hulladékszállítási számlázási rendszer! Ünnepi szemétszállítás

Tovább »