Hírek

Elérhetőségek

Zöld Híd B.I.G.G. NKft.

2017. decemberben zöldhulladék gyűjtés

KÖZÉRDEKŰ KÖZLEMÉNY!
2017. DECEMBERÉBEN MÉG EGYSZER LESZ ZÖLDHULLADÉK GYŰJTÉS!

Tekintettel lakossági ügyfeleink jelzéseire, a Zöld Híd B.I.G.G. NKft. munkatársai az Ön településen idén még egy alkalommal begyűjtik a zöldhulladékot.
Kérjük, hogy 2017. december első hetében helyezze ki zöldhulladékát a kommunális hulladék gyűjtésének napján az ingatlanja elé. Tájékoztatjuk, hogy a gyűjtés nem kizárólag az adott gyűjtési napon történhet, ezért türelmüket kérjük. Erre való tekintettel kérjük, hogy a zöldhulladékot az ingatlan előtt jó látható helyen szíveskedjen kint hagyni.

KÖSZÖNJÜK FIGYELMÉT ÉS EGYÜTTMŰKÖDÉSÉT!
Zöld Híd B.I.G.G. NKft.

Tájékoztatás gyűjtési nap változásról - 2017. december és 2018. január

Ezúton tájékoztatjuk, hogy településükön a 2018. január 1. napjára eső hulladékgyűjtés és szállítás helyett idén, 2017. december 30-án valósul meg a gyűjtés és szállítás. A további időpontok változatlanok maradnak.

Továbbá, felhívjuk figyelmüket, hogy Kistarcsa településen a 2018. január 01-től változik a szelektív hulladék gyűjtési rendje.
A szelektív hulladék gyűjtés minden páratlan hét kedd és csütörtök napján történik. Az első szelektív gyűjtési nap 2018. január 2.-a.
Az aktuális gyűjtési napokat a következőkben feltüntetett gyűjtési naptárban tudják figyelemmel követni. Kérjük, hulladékaikat legkésőbb a gyűjtési napon reggel 6:00-ig szíveskedjenek kihelyezni!

További információk:

Hulladékszállítási rend - december

Kistarcsa településen a 2018. január 1. napjára eső hulladékgyűjtés és szállítás helyett idén, 2017. december 30-án valósul meg a gyűjtés és szállítás. A további időpontok változatlanok maradnak.
A gyűjtési naptárakat táblázat formájában a Zöld Híd B. I. G. G. Kft. honlapján is megtalálják. (www.zoldhid.hu)

 

Álláslehetőség a Zöld Híd B.I.G.G. Nonprofit Kft.-nél

A bővülő csapat a Kerepes-Ökörtelek-völgyi Hulladékkezelő Központba keres munkatársakat az alábbi pozíciókra:

- Rakodó,
- Kéziválogató segédmunkás.