Hírek

Elérhetőségek

Helyi hírek

Ifjúság tér

Alakul az Ifjúság tér

A tér felső részén már a térkő burkolatot rakják az elkészült járda alapra, miközben a locsoló rendszer csövezése is zajlik. Elkészültek a kandeláberek alapjai, és lebetonozásra került a felső parkoló, amire még várják a térburkolat leszállítását. Főbejárattól lefelé elkezdték az út szegélykövezését. Korábban ez alá bekerültek a csapadékvíz elvezető rendszer elemei, illetve ledepózva várják a beépítésüket.

Tovább »
NAV

Olajjal és cukorral trükköztek - NAV közlemény

Időben lecsapott a NAV arra az élelmiszer-kereskedőre, amelyik megpróbálta kijátszani az uniós áfaszabályokat. Amikor a cég kamionjai megérkeztek az országba, már várták a szállítmányt, aminek azonnali lefoglalásával teljes egészében megtérül az államnak okozott kár.

Tovább »
Útlezárás

Lakossági tájékoztató - útlezárás a VII. Kakasfőző Fesztivál idejére

Az idei évben az Ifjúság tér átalakítási munkálatai miatt 2018. augusztus 20-án a VII. Kistarcsai Kakasfőző Fesztivál rendhagyó módon a Csigaház melletti területen kerül megrendezésre. Az előkészületi munkálatok és a fesztivál ideje alatt forgalomkorlátozásra, útlezárásokra, illetve a közvilágításban rövid üzemszünetre számíthatnak.

Tovább »
Rezsicsökkentés

Felhívás a téli rezsicsökkentés korábbi intézkedéseiben nem részesült háztartások részére

Tovább »
Polgármesteri Hivatal

Kicsomagolták a Polgármesteri Hivatalt

Az építők elbontották az állványzatot és a takaróhálót. Így már látszik, hogy elkészült az épület szigetelése. Vele együtt új dizájnt kapott az épület összes homlokzata, más lett a színezése. A kis épületen lényegében teljes tetőhéjazat cserét hajtottak végre, megújult a cserepezés. A tető szigetelést követően visszakerültek a napelemek, s a lapos tetőre rakták fel a klímakészülékek kültéri egységeit, így azok sem csúfítják a homlokzatot.

Tovább »
Fontos információ

Fontos információ - elérhetőségek a lakosság számára

FONTOS INFORMÁCIÓK:

Tovább »
Terjesztő

Kistarcsai Híradó - magazin terjesztése

A Kistarcsai Híradó, az önkormányzat havonta megjelenő tájékoztató magazinjának terjesztésére keresünk kistarcsai lakosokat. Érdeklődni az alábbi telefonszámon lehet: 06-20/5-934-534.

Tovább »

Tervezett karbantartási munkálatok - ELMŰ Hálózati Kft.

Tervezett karbantartási munkálatokTervezett karbantartási munkálatok

Tovább »

Tájékoztató - Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács

A Nemzeti B

Tovább »

Községi zárlat - Pest Megyei Kormányhivatal Gödöllői Járási Hivatal

2018. július 20. napjától mézelő méhek nyúlós költésrothadása fertőző betegség miatt Kistarcsa város teljes közigazgatási területére -PE-07/ÉÁO1/00847-4/2018. korábbi határozatban is elrendelt községi zárlatot rendelnek el a mézelő méhekre, azok termékeire, valamint a velük érintkezésbe került ragályfogó tárgyakra.

Tovább »