Hírek

Elérhetőségek

Helyi hírek

VII. Kistarcsai BÖLLÉRFESZTIVÁL

VII. Kistarcsai

Nemzeti Kisebbségvédelmi Kezdeményezés

A Magyar Állandó Értekezlet (MÁÉRT) 2017.

Emelkedett az adóbevétel

Rekord adóbevétel 2017-ben

100 millió forint plusz adóbevétellel zárta az év

Tájékoztatás a településképvédelmi rendeletről

Településarculati kézikönyv

Február 1-től változik a szociális étkeztetés térítési díja

Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy a szociális étkeztetés térítési díja 2018. február 1. napjától 533,- Ft + ÁFA/adag összegre változott.

Nemzeti Adó- és Vámhivatal

Kormányablakokban is intézhetőek az adóügyek - NAV közlemény

Nemzeti Adó- és Vámhivatal

Nemzeti Adó- és Vámhivatal

Ideje Ügyfélkaput nyitni! - NAV közlemény

Nemzeti Adó- és Vámhivatal

Befejeződött az idei útépítési program

Ebben az évben a Megyeri Margit utca, a Tulipán köz, a Balczó utca hátsó része (a Fitos Sándor utcától végig), a Boróka utca eleje kapott szilárd burkolatot, szegéllyel, szikkasztókkal; míg a Hunyadi utca elején felújításra került parkoló térkőből, új aszfaltréteg került leterítésre, és a református templom előtt új parkolók kerültek kialakításra. A beruházás 200 millió Ft-os állami támogatásból és 8 millió Ft-os önkormányzati önrészből állt össze. A műszaki átadás-átvételi eljárás 2017. december 11-én hétfőn kezdődik, addig kisebb munkálatok (padka kialakítás, áteresz fektetés, stb.) még fognak folyni. Képeink az utolsó aszfaltozási pillanatokat és szikkasztók kialakítását mutatják.

Idén is folytatódott a játszóterek fejlesztése

Az elmúlt években megújultak Kistarcsa játszóterei: új játékok és információs táblák kerültek kihelyezésre, ivóvizes kutak, kerítések épültek, s folyamatosak a karbantartó beavatkozások. Ez a folyamat  idén sem állt le: erre az évre a mérleghinták cseréjét ütemezte be az önkormányzat. Így a Csallóköz, Arany János utcai és Eperjesi úti játszótereken valósult meg a csere. A Csallóköz utcában ezen kívül új hintaállvány került telepítésre, és kicserélésre került a hinta alatti gyöngykavics is. De új játék került a Tölgyfa Óvodába is.

Pest Megyei Kormányhivatal Környezeti és Energiahatékonysági Operatív Program KEHOP-5.2.2 „Középületek kiemelt épületenergetikai fejlesztései” tárgyú projekt rendezvénye


2017 | 12 | 06