Hírek

Elérhetőségek

Új vonalszámok Gödöllő térségében

2017. október 15-étől (vasárnap) Gödöllő térségében az elővárosi és regionális autóbuszaink háromjegyű vonalszámokkal közlekednek

Tájékoztatjuk kedves utasainakat, hogy társaságunk 2017. október 15-étől a Gödöllő térségében közlekedő elővárosi és regionális  járatokat, valamint Gödöllő helyi járatait – illeszkedve a Pest-megye egyéb térségeiben bevezetésre került egységes vonalszámozási rendszerhez – háromjegyű vonalszámmal jelöli. Ezzel egyidejűleg a megállóhelyeken új, a háromjegyű vonalszámokat is tartalmazó, a korábbinál informatívabb, illetve megjelenésében is korszerűbb menetrendi tájékoztatókat helyezünk ki.

A  háromjegyű vonalszámozás bevezetése során szerzett pozitív tapasztalatok és visszajelzések alapján bízunk benne, hogy az itt élők részéről is kedvező fogadtatásban részesül majd a járatok számozása, megkönnyítve az igénybe venni kívánt járat beazonosítását.

A változással kapcsolatos utas tájékoztatási hirdetményeket levelünk mellékleteként megküldjük. Az új vonalszámokkal kapcsolatos tudnivalók és a járatok részletes menetrendje honlapunkon is elérhető.
http://www.volanbusz.hu/hu/hirek/forgalmi-hirek/hir/33513

Fontos információ, hogy a vonalszámozás bevezetésével egyidejűleg a menetrendben nem történik változás.

Volánbusz

Csatolmány(ok):