Hírek

Elérhetőségek

Visszatekintés a lomtalanításra

2017 évtől a lomtalanítás gyűjtőpontos rendszerben történik a településen

Ennek a lomtalanítási módnak legfőbb előnye, hogy a város nincs tele szétszórt hulladékkal sem a lomtalanítás hetében, sem az azt követő eltakarítási időszakban. Pozitív eredmény, hogy az első – szeptember 9-én megtartott – lomtalanítás során „csak” a gyűjtőpontok környezetében volt tapasztalható a tevékenységből adódó kellemetlenség.
Az idei tapasztalatokat a közszolgáltatóval közösen értékeljük, és a jövőre vonatkozóan a gyűjtőpontok helyszínének és a lomtalanítás időpontjának meghatározásánál figyelembe vesszük a beérkezett lakossági észrevételeket is.
Közös célunk, hogy a város tisztasága és a gyűjtőpontok környezetében élők nyugalma érdekében ne történjen illegális lerakás, ezért többszöri felhívást fogunk intézni a lakosság felé, és fokozott hatósági jelenléttel próbáljuk megakadályozni az illegális hulladéklerakást.

Köszönjük a lakosság közreműködő hozzáállását és belátását. Számítunk arra, hogy a jövőben minden lakos csak a meghatározott időpontban teszi ki elszállítandó hulladékát, így elkerülhetőek lesznek az idén illegális lerakásból adódott problémák.

Városüzemeltetési Iroda